Klinten – vandrarhem

Upplev Naturreservaten Klinten och Skurugata med dess underbara natur!

Här kan ni bo under flera former, är ni ett par stycken eller en familj kan ni bo på Lill-Klinten med plats för 4 personer, är ni ett lite större sällskap kan ny hyra Stor-Klinten med 6 bäddar och ett stort kök, skulle det vara så att ni kommer ett stort sällskap kan ni hyra en del av vårt Logement med 6-8 bäddar eller varför inte hela Klinten som har 36 bäddar totalt.

Eget hus lite vid sidan av resten av anläggningen med eget kök och en Pacto folie toalett. Det finns friskt kallt vatten från Försjön i kranen som ingår i hyran. Här kan man vara helt ostörd från förbipasserande och njuta av lugnet och finna ro. Stugan har ett underbart läge där man ser sjön mellan träden. Ca 100 meter ner till vanliga toaletter och duschar som finns i den ombyggda ladugården.

Naturbad med underbar strand finns ca 300 meter från stugan där man även kan ha med sin hund.

Denna stuga är endast bokningsbar 3 nätter eller mer.
680 kr/natten.

Storklinten ligger sagolikt vackert på östra sidan av Försjön med utsikt över sjön. Här kan man höra storlommens vackra och lite magiska läten på sena kvällar och tidiga morgnar. Huset har 6 bäddar och stort kök samt allrum.

Denna stuga är endast bokningsbar 3 nätter eller mer.
1.200 kr/natten.

De flesta bäddar är i logement och våningssängar men det finns även dubbelrum för de som är extra kära :). Varje logement har 6-8 sängplatser.

800 kr/natten för 6-8 personer.

OBS! Sängkläder ingår ej men kan köpas till likaså handdukspaket.

Möjlighet finns att hyra hela Logementet för större sällskap, fester eller företagsevenemang. På logen i ladugården finns plats för ca 130 personer, med möjlighet att ha dans med orkester . Totalt får man tillgång till övernattning för 30 personer i logementen.

3.000 kr /natten

Möjlighet finns att hyra hela Klinten för större sällskap, fester eller företagsevenemang. På logen i ladugården finns plats för ca 130 personer med möjlighet att ha dans med orkester. Totalt får man tillgång till övernattning för 36 personer i stora huset samt logementen.

Priset för hela anläggningen (ej Lill-Klinten) är från 4200 kr för privatpersoner per dygn men plus moms för företag. El tillkommer.

Vi offererar beroende på ert behov och önskemål.

4.200 kr/natten

Ställplatser

Det finns 3 ställplatser för husbil eller husvagn.

Pris: Från 250 SEK per husbil/husvagn per natt

en_USEnglish